DE GRIEK ZAANDAM

DE GRIEK ZAANDAM Hier proeft u Griekenland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 745 beoordelingen
26 jan 2020 om 20:42 Heerlijke gyros schotels, vriendelijk bezorger.
25 jan 2020 om 21:57 Bijna 2,5 uur gewacht op het eten, meerdere keren proberen te bellen maar er werd niet opgenomen. Na een uur was er al een melding dat het bezorgt was maar da was nie! Hier gaan wij niet meer bestellen
25 jan 2020 om 20:50 Heeft ruim 2uur geduurd voordat ik het had! Maar was wel superlekker en veel
25 jan 2020 om 20:38 Waardeloos! 2 uur gewacht, verkeerde (goedkoper) gerecht ontvangen. Het ‘het is druk’ argument heb ik geen begrip voor. Het is ALTIJD druk in het weekend, pas je personeel erop aan! Oh ja en het was koud. Laatste keer besteld hier.
25 jan 2020 om 20:33 Dat je gevraagd wordt voor een recensie nog voordat de bezorger is geweest (wacht al 2,5 uur) schept een weinig rooskleurig beeld.
23 jan 2020 om 20:44 Delicious special gyros with mushrooms that goes very well with rice and pitas. Also the paprika with feta was tasty. We think the prices are reasonable and the food is really good.
23 jan 2020 om 18:54 Eten op tijd zoals het aangaf. Eten was weer lekker en veel.
22 jan 2020 om 22:59 Had de Griek zelf ook al gemaild, maar geen antwoord gekregen. Het vlees was niet goed doorbakken en de tzatziki was gewoon kwark met een plakje komkommer en tomaat. Leuk in de verste verte niet op tzatziki. Hele slechte ervaring!
19 jan 2020 om 20:46 Het was weer heerlijk. En snel bezorgd en alles goed warm. Top!!
16 jan 2020 om 19:25 Amazingly lekker!
12 jan 2020 om 15:14 Super lekker en royale pories
11 jan 2020 om 9:57 Bezorging volgens voorspelde tijd en dus keurig. Kwaliteit vlees prima, mag van ons iets minder zout. We hadden 2 verschillende grill schotels, bakje sla en saus waren goed. Portie best groot. De rijst was bijna chinees van smaak, wel lekker.